Wildflower 2010

2010 Wildflower triathlon

‘t Was weer Wildlfower tijd. Deze keer had ik behoorlijk getrained en dacht ongeveer een mijl per uur sneller te kunnen zijn dan vorig jaar op de tijdrit. Drie dagen voor de wedstrijd ontwikkelde ik evenwel een verkoudheid, waardoor ik een mijl per uur trager werd, en aldus op 8 seconden na exact mijn tijd van vorig jaar evenaarde. Tja. Al goed dat ik droog kon blijven en niet moest lopen – samen met mijn collega Greg die om ahem medische redenenen niet mag rijden vormden we namelijk ons traditioneel estafette-team.

En ik hield de Belgische eer hoog, getuige deze vlag die werd gehesen toen team MTBGuru.com het podium (tweede!) besteeg.

Belgian flag at Wildflower

(even een grapje, die vlag hangt er, samen met een gaziljoen andere, continu te wapperen…)

Geen reacties meer mogelijk.


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License.
Overname van foto's en teksten toegestaan mits bronvermelding.