Het was weer druk in Campbell

Het weekend lijkt alweer een eeuwigheid geleden: de lente was even in het land, maar nu is het opnieuw de beurt aan maartse buien, Belgian-style. Een en ander mocht anders gerust wat langer duren; het begon met Koken op Vrijdagavond – hierbij ons nieuwste keukengadget, een deep fryer (aka frietketel) benuttend om kroketten te maken (vanaf nul, beginnende met het schillen van de patatten, jawel meneer), met daarbij licht-gepaneerde escalopes de veau en een lenteslaatje.

kroketten

Daarna door een stom toeval aan ticketten voor Jerry Seinfeld geraakt die vrijdagavond laat optrad (alvorens de Ayatola mij weer onder mijn voeten geeft: het was last minute, ge zat in de salsa les, en ik had vroeger nooit interesse in stand-up ontwaard in uw persoon).

Jerry was zijn fijne, licht-cynische zelf (“Your life sucks. Everyone’s life sucks. My life sucks… ok, maybe a little less than yours”). Vervolgens, op zaterdagochtend een nogal beklijvende Henry Coe mountain bike race overleefd, en nadat ik enigszins bekomen was met R een tochtje op de moto gemaakt – het was zoals gezegd ongelooflijk lenteweer, niet te warm zoals vaak in de zomer, niet te koud, just right – en uiteindelijk in Milpitas gesukkeld om daar te gaan eten (ons doelwit, de Indio-Thai-Maleisier Banana Leaf was bomvol en er was een gruwelijke wachttijd, dus begaven we ons naar de nabije Italiaan).

Henry Coe race

Zondag stond recuperatie en het invullen van belastingen op het programma – dat laatste werd vakkundig terzijde geschoven om een ‘recovery’ ritje op de koersfiets te maken. Dit recuperatieritje liep enigszins uit de hand, aangezien we ons uiteindelijk richting top Mount Hamilton begaven. Half-bevroren na de afdaling – op 4200 voet hoog kan het verbazend veel kouder zijn dan op zeeniveau en dat stuk aluminiumfolie onder mijn fietstruitje hielp niet echt – de warmte van een uitgebreide douche opgezocht om daarna een lokale Japanner aan te doen en uitgeput in slaap te vallen (dit laatste niet bij die Japanner, evenwel).

Mt Ham shadow pic

2 reacties op “Het was weer druk in Campbell“

  1. PeterK beweert:

    Die 2 laatste foto’s zijn knap, goed bezig! En leve zelfgemaakte kroketten!

  2. elhombre beweert:

    Op die voorlaatste foto fungeerde ik als model, niet als artiest ;).
    Inderdaad, leve kroketten en zo! Volgende keer: Japan-style tempura?


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License.
Overname van foto's en teksten toegestaan mits bronvermelding.