In rainbows

Hoera, het is Thanksgiving weekend! Wat zon, wat regen, wat mountain biken, wat koken, wat eten, wat drinken, wat rondhangen met vrienden en geliefden, wat rondprutsen in de garage, wat ervoor zorgen dat je op vrijdag zeker niet in een shopping mall terecht komt, wat tijd om nog eens die fantastisch gechoreografeerde eerste twintig minuten van die Bourne-film te bekijken en om eindelijk het verzameld werk van Tolstoi aan te vatten… hm voor dat laatste mis ik nog enige motivatie, hoewel het er toch eens van zou moeten komen. En ik ben dankbaar om dit alles te kunnen doen, niet zo dankbaar misschien als die twee wilde kalkoenen die gisteravond in Annadel euforisch aan het rondhuppelen waren, ongetwijfeld blij dat ze de gevaarlijkste dag uit hun bestaan aan het overleven waren, maar toch.

PARC rainbow

Voor zij die het tegenwoordig een beetje tegenzit: vergeet niet, na regen komt meestal zonneschijn. Of soms tenminste toch een mooie regenboog. De beste camera is degene die je bij hebt – een GSM kiekje door een autoruit haalt het hier op de dSLR die veilig thuis opgeborgen ligt, hoewel het er technisch even belabberd uitziet als de balbehandeling van de gemiddelde Rode Duivel. Maar dat doet er soms dus niet toe (hoewel Dick Advocaat het hiermee wel eens oneens zou kunnen zijn).

Geen reacties meer mogelijk.


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License.
Overname van foto's en teksten toegestaan mits bronvermelding.