Verlichting

Het einde van de Grote Recessie! De economie hier doet het eindelijk een beetje beter en is blijkbaar uit het rood. Maar sommigen stellen dat dit voornamelijk door de exorbitante government spending programma’s afgelopen zomer komt (cash for clunkers etc) – en als de geldstroom wat opdroogt, de recessie wel eens een tweede adem zou kunnen krijgen.
Het was dus tijd om opnieuw een steentje bij te dragen – het is ondertussen vijf jaar geleden dat ik mij nog eens nieuwe computer heb aangeschaft – iPhone(s) en tweedehands-computers tellen uiteraard niet mee… terwijl ik op zoek ben naar meer rationalisaties (ik sta open voor tips!), gelieve alvast dit fijne, Verlichte toetsenbord te bewonderen!

verlicht keyboard

2 reacties op “Verlichting“

  1. Hombre beweert:

    Ah die chickletten zijn heerlijk! Is dat oplichten van het ‘MacBook Pro’ label onderaan het scherm een feature of een reflectie?
    (bij de mijne is dat niet – maar gezien het zwart rond het scherm neem ik aan dat ge voor de glossy gegaan zijt?)

  2. El Hombre beweert:

    Die oplichtende MacBook Pro is een reflectie, eilaas! De 13” komt enkel met het glossy display…


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License.
Overname van foto's en teksten toegestaan mits bronvermelding.