Donner Lake Tri

Deze zomer is de zomer van Tahoe! Vier trips and counting… De 2009 Donner Lake Triathlon was bijvoorbeeld een uitgelezen excuus om een weekend in de Sierra’s te spenderen; diepblauwe hemels en meren, zon, trails en het zowaar levendig te noemen Village van Squaw Valley, meer moet dat niet zijn; een goede uitvalsbasis overigens voor late-minute-beslissers-die-niks-op-voorhand-reserveren (uw dienaar): een studio appartement in het laagseizoen (zomer) is er best te betalen en verkrijgbaar, althans blijkbaar als er een economische recessie is.

titel pic
Donner Lake

Donner Lake is een klein zusje van Tahoe, maar bijzonder te genieten. Het was een warm weekend – meren +2000m hoog in de Sierra’s zijn doorgaans een beetje te verfrissend en koel, maar niet zo deze keer.

titel pic
Transition Zone

titel pic
Lady of the Lake

Geen racing voor mij, maar ik deed mooi dienst als toeschouwer-fotograaf-aanmoediger (en occasioneel mtb-er op verkenning naar het Donner Lake Rim trail)...

Geen reacties meer mogelijk.


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License.
Overname van foto's en teksten toegestaan mits bronvermelding.