Wunderbar

De vraag stelde zich, wat te doen met het ‘oude’ kleinood? Verkopen (de moeite niet), weggeven aan vrienden of familie (wie kan je twee jaar oude gadgets aandoen?), bewaren als toekomstig collector’s item / museum stuk (zo passief) waren niet echt goede opties.

Ik herinner mij dat de eerste iPhone met een soort docking station kwam (niet zo de nieuwe, bah!), en aldus was de oplossing duidelijk: stans iPhone in docking station, prop een kabel in de audio output jack van dit docking station, hang het aan mijn mini-stereo en hoera, ziehier een nieuw jukebox/entertainment center in huis! Niet enkel de rommel op mijn iPod, maar ook het nog steeds fantastische Pandora kan zo huiskamergewijs in stereo weerklinken. En dan ontdekte ik de app Wunder Radio – hiermee kunnen horden radiostations real-time afgespeeld worden – inclusief Studio Brussel, Radio 1, Klara etc. Dit kon vroeger natuurlijk ook al, maar dan had je een computer nodig – nu komt alles uit dit bakske:

photo2

Ha, de wonderen der techniek: nu kan ik ’s avonds luisteren naar de toestand van de ochtendspits op de Brusselse Ring!

Geen reacties meer mogelijk.


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License.
Overname van foto's en teksten toegestaan mits bronvermelding.