Second coming

Als het kleinood hieronder rechts de Jesus-phone betreft, hoe dan die andere dan te benoemen? Beter, sneller, algeheel fijner dan het origineel, die ook al geen sof was. Ok, er zijn een aantal nieuwigheden (betere camera, video, etc) maar de voornaamste verbetering betreft: responsiviteit! Niet hetzelfde als snelheid. Onze ouwe 286 PC die DOS + Windows 3.1 draaide was veel responsiever dan menige recente Dell-bak die volgeladen met een bloated OS, software en virusscanners allerhande als een andersvalide strijkijzer door het leven sloft, maar is bezwaarlijk sneller te noemen. Responsiviteit heerst! En alzo de nieuwe iPhone. Een ding heeft de ouwe nog voor: die fijne geanodizeerde achterkant (heden is dat zwart plastiek geworden). Maar verder denk ik dat deze een fijne veredelde iPod gaat worden…

Second Coming iPhone
The Latter Day iPhone

2 reacties op “Second coming“

  1. PeterK beweert:

    iPhones troef, zo te zien ;-)

    En ik heb er welgeteld nul – dat is niet eerlijk! Want zo’n ding heeft een camera, dus dat is per definitie een interessant stuk hardware…

  2. elhombre beweert:

    Resistance is futile! You will be assimilated, al mag het wat tijd (en geld) kosten…


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License.
Overname van foto's en teksten toegestaan mits bronvermelding.