Het nieuws volgens Vos Nieuws

Weinig commentaar nodig hierbij.
Zo mogelijk nog fijner is deze collage.
(en neen Hombre, ik viseer niet u met de titel van deze post)

Voor zij die aan linkklikluiheid lijden (eigenlijk een fijn woord bedenk ik zo) een korte samenvatting: wanneer een Republikeins politicus ten onder gaat aan een schandaal of op een of andere manier in diskrediet wordt gebracht, wordt hij op Fox News vaak ‘per ongeluk’ aangeduid als Democrat wanneer in beeld gebracht – door middel van het ‘abusievelijk’ gebruik van het label (D) ipv®.

Sandford is een interessant geval: ten tijde Clinton-Lewinsky was de echtbrekende gouverneur één van de velen die om impeachment van de toenmalige president schreeuwden (net als Newt Gingrich, die zoals later bleek in die eigenste periode zelve zijn vrouw aan het bedriegen was) – nu is hij verworden tot een Bert Anciaux-krokodilletranen vergietende huilebalk op tv. Zoals social conservatives maken ze geen hypocrieten meer meneer!

Maar de één zijn ongeluk is de ander zijn geluk: het schielijke heengaan van de King of Pop (heb nog zeer fijne herinneringen aan onze vinyl-kopie van Thriller thuis, jawel) heeft de onfortuinlijke would-be presidentskandidaat alsook full-time sleazeball geheel en al uit de spotlight van de aan chronische ADD lijdende massamedia weten te blazen, en bovenop Iran in de vergeetput van het wereldnieuws gedropt – hoewel dat stelletje betulbande zombies van ayatollahs daar perfect in een ‘reenactment’ van de ‘Thriller’ videoclip zou passen.

Wat is dat de laatste dagen overigens? Met Karel Van Miert, Yasmine, Farrah Fawcett en nu Michael Jackson ziet Sint Pieter wel een uiterst bizarre kaartersclub over de vloer komen!

1 reactie op “Het nieuws volgens Vos Nieuws“

  1. allwillhappen beweert:

    Beautifully said, even better with the dutch (belgian) interspersed. can one ever actually get into the mind of someone who lies to such depth. a good documentary would feature just those, Ted whoever evangelist from colorado with gay drug prostitute, Larry Craig senator, Jimmy Swaggert who never stopped meeting prostitutes or seeking redemption, Newt, the florida congressman and the male page, and now this other congressman.


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License.
Overname van foto's en teksten toegestaan mits bronvermelding.