Adventures in Zymology I

...or, how do we use this:

Sacharomyces

to generate this:
Rocky Ridge IPA

Coming soon!
Binnenkort uitgebreid en exclusief op Californication!

3 Responses to “Adventures in Zymology I“

  1. PeterK Says:

    Hola – hebt ge bierbrouwambities?

  2. elhombre Says:

    Ambities? Uitgevoerde ambities! De onderste foto presenteert u mijn eerste spruit, Rocky Ridge IPA. De bovenste foto toont een SEM foto van een staaltje gist dat ik genomen heb van het brouwsel tijdens de fermentatie – de gistcellen zien er ietwat opeengepakt uit omdat ze door het hoge vacuum van de SEM gedehydrateerd werden (geen middelen van het werk werden overigens op oneigenlijke wijze aangewend! Die SEM draait 24 uur, of hij nu gebruikt wordt of niet, en heb dat uiteraard op een dood moment gedaan).

  3. Californication » Blog Archive » Adventures in Zymology II Says:

    [...] dried it out and shoved in into the SEM at work on a quiet moment to generate the SEM image in my first post on this – you’re looking at some saccharomyces from Fermentis, strain Safale [...]


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License.
Overname van foto's en teksten toegestaan mits bronvermelding.