Californication…

Vergeet de tv-show met David Duchovny (ook al mag die redelijk lollig zijn), een mens lijdt aan Californication als hij gewoon wordt aan dit:

Heavenly
’s ochtends

Arastradero
’s namiddags

Ik overdrijf een beetje met die ’s ochtends en ’s namiddags maar u begrijpt. En eerlijk gezegd was het ook de eerste keer dit jaar dat ik in Tahoe aan het skien ben geraakt.

En u kan ineens ook mijn excuus voor de recente lamentabele post-frequentie alhier bewonderen: ik wou mijn geprul met het design afwerken teneinde fotos 900 pixels breed te kunnen tonen – wat een terugkeer tot een single column layout betekende. Foto’s zien er veel beter uit zo – en de fotograaf dient geeneens te verbeteren ;). Een en ander is overigens gepikt van geinspireerd door een bekende photojournalism site.

Ik ben er nog niet helemaal uit wat betreft die zwarte randjes; voorlopig krijgen ze het voordeel van de twijfel…

Geen reacties meer mogelijk.


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License.
Overname van foto's en teksten toegestaan mits bronvermelding.