Historische woorden

iPhone apps: wat zou een mens zonder doen?
HT Recorder bijvoorbeeld is een fijne dictafoon app… had deze geactiveerd tijdens de ceremonie waarin de heer B.O. werd ingehuldigd, alsook de daaropvolgende speech:

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Geniet nogmaals mee van de Justice Roberts-stumble! De app stelt de betreffende audiofiles ter beschikking via FTP of webserver, en er zijn verschillende opname-modes. U zou dit ook kunnen gebruiken om uzelve te ‘buggen’ en in het geniep conversaties met al dan niet criminele sujetten op te nemen – moest dat uw hobby wezen natuurlijk.

De Pandora app vervolgens is zonder meer fenomenidastisch: creeer uw favoriete radio-station en u kan het afspelen eender waar u cellphone receptie hebt. Het werkt verbazingwekkend goed, en in tegenstelling tot de crappy audio kwaliteit van het voice kanaal van de telefoon, geen klachten over de kwaliteit alhier – zelfs niet met Edge. Ik vraag mij dan ook af: zou AT&T eens niet een heel klein beetje meer bandbreedte kunnen voorzien voor voice, gezien de oeverloos-frustrerend slechte kwaliteit van voice connecties in deze contreien?

De best-app-ever blijft evenwel Fieldrunners. Ideaal tijdverdrijf – bijvoorbeeld voor tijdens uw bezigheden in het kleine kamertje: geen nood meer aan magazines of kranten!

Geen reacties meer mogelijk.


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License.
Overname van foto's en teksten toegestaan mits bronvermelding.