Smoelenboek

Hebt u de laatste tijd ook zo’n ongelooflijke proliferatie van Facebook-activiteit, vooral dan uit het vaderland, opgemerkt? (Het kan natuurlijk ook zijn dat ik wat dit betreft al jaren achterop hink.)


Mijn halve familie zit er ondertussen op, en blijkt zowaar redelijk pro-actief wat betreft chatten, foto’s posten en dergelijke. Facebook is natuurlijk een ongelooflijke ‘walled garden’, een zwart gat waar uw content nooit uit zal geraken, en een behoorlijke privacy-nachtmerrie maar het moet gezegd, Zuckerberg en co hebben iets goed gezien en een zeer makkelijk te gebruiken social utility gefabriceerd… eentje dat connecties (her)legt waar er voordien weinige waren…


 

2 reacties op “Smoelenboek“

  1. Ann beweert:

    De activiteit aan jullie kant van de oceaan ook niet onderschatten hé... who has just reached level 29 and completed the liquor smuggling in Mob Wars?

  2. elhombre beweert:

    Ik heb dat ook even uitgeprobeerd maar mijn attention span is niet meer wat ze geweest is…


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License.
Overname van foto's en teksten toegestaan mits bronvermelding.