De crisis slaat toe, overal.

Straf: Intel kondigt redelijk drastische ontslagen en sluitingen aan.


Nog een stuk straffer: voor het eerst in haar geschiedenis (!) kondigt Microsoft (groeps)ontslagen aan.


Maar het strafst: the Shane Company heeft Chapter 11 aangevraagd!! (bankroetbescherming)


‘Now we won’t have a friend in the diamond business anymore…’


(misschien zijn een paar woorden uitleg gepast hier: Shane Co zendt al jaren en jaren reclamespotjes uit op verschillende radiostations in de Bay Area en omstreken; in deze spotjes prijst een ietwat oudere maar joviale manspersoon met een resolute stem die hij door zijn neus stuurt de Shane Co aan, steevast dezelfde fijne bewoordingen bevattend, die voor mij en mijn intimi ondertussen cult-status hebben verkregen…)


De eerste vreselijke gevolgen laten zich al gevoelen: dit koppeltje hier was om onbegrijpelijke redenen niet tevreden over hun zonet bij Shane Co aangekochte verlovingsringen en was op pad voor een refund: in Amerika is ‘niet tevreden, geld terug’ – terecht – geen loos begrip! Maar omwille van Chapter 11 moet Shane Co dit nu niet meer honoreren…

1 reactie op “De crisis slaat toe, overal.“

  1. Tom beweert:

    Snif…


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License.
Overname van foto's en teksten toegestaan mits bronvermelding.