iPhone app AirMe in action

Los Altos Hills, Jul 25, 2008, originally uploaded by El Hombre.


Foto genomen met iPhone wordt automatisch geflickred en dan naar blog gestuurd…

Bewonder overigens de fantastische beeldkwaliteit van de ingebouwde iPhone camera (not). Maar anders: in het geheel geen klagen over dit fijne kleinood!

3 reacties op “iPhone app AirMe in action“

 1. Konijn beweert:

  Iemand een suggestie of een iPod touch een grote meerwaarde biedt tov een iPod classic? Ik ga een iPod aanschaffen nu ik gedurende een weekje in jouw directe omgeving ga hokken en ik zou willen weten of de hogere kosten qua mogelijkheden (wifi + apps) me toch richting touch zouden duwen?

 2. elhombre beweert:

  Beste Konijn,
  ik ben eigenlijk niet de juiste persoon om dit soort advies te vragen – uiteraard ga ik zeggen dat jij dat Nodig hebt!! (de economie kan overigens best nog wat stimulansen gebruiken).
  Maar ik denk dat de iPod touch idd een behoorlijke meerwaarde heeft boven een gewone iPod. De schermresolutie is hoog genoeg en van dien aard dat web browsen echt vrij aangenaam is en vlot gaat. Net zo voor emailen on-the-go (als er wifi is, maar dat is er toch op een vele plaatsen, ben niet zeker hoe het tegenwoordig in Europa is).

 3. Tom Grevink beweert:

  Hallo,

  Ik zie dat u uit Amerika komt.
  Zelf kom ik uit Nederland en heb een eigen onderneming.
  Ik kon geen e-mail adres van u vinden vandaar dat ik even op een verhaal reageer.
  Zou u mij een e-mail kunnen sturen ik denk dat ik een hele mooie aanbieding voor u heb.

  Mvg

  Tom Grevink
  e-mail: tgrevink@hotmail.com


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License.
Overname van foto's en teksten toegestaan mits bronvermelding.