Victorie voor de Essex Exocet!

Aangezien Alex Higgins al jaren op pensioen is en Jimmy White in de schemerzone van zijn carriere beland is, is het al een tijdje aan Ronny O’Sullivan om de nobele traditie van woest, onversaagd en lichtelijk bezopen snooker-genie voort te zetten. En hij heeft dat laatste aspect zonet met verve geillustreerd door in het legendarische Crucible zijn derde wereldtitel binnen te rijven… tja, snooker is vreemd genoeg een van de weinige ‘spectator’ sports waar ik nog excited van kan worden (goed, koersen ook).

1 reactie op “Victorie voor de Essex Exocet!“

  1. dave beweert:

    welcome to california!

    dave

    gocalifornia.blogspot.com


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License.
Overname van foto's en teksten toegestaan mits bronvermelding.