Tour of California Рnu ook m̩t Boonen

Hoera, morgen begint de Tour of California!
En wel met een proloog in mijn voormalige backyard, vertrekkende in downtown Palo Alto, tot op de ‘Oval’ in Stanford. En de derde rit in lijn komende woensdag eindigt in downtown San Jose, dichtbij mijn huidige verblijfplaats. Het zou fijn zijn Tom Boonen hier voor de overwinning te zien sprinten, maar dan moet hij eerst wel de zware trek over Mount Hamilton alsook de verschroeiend steile beklimming van Sierra Road die daarop volgt overleven…

1 reactie op “Tour of California – nu ook mét Boonen“

  1. Fernand beweert:

    Tom Boonen is wel een gewiekste kerel hoor, in de tour of californie mogen de Amerikanen hun ritje winnen, als het echt ernstige werk begint dan laat hij hen wel een poepje ruiken. Het zijn profs nietwaar dus elk zijn plekje om de held te mogen zijn. Verder vele groetjes vanuit Belgie.


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License.
Overname van foto's en teksten toegestaan mits bronvermelding.