Super-fat Tuesday

Morgen Super-Tuesday alsook Mardi Gras!

Wordt het Billary of Obambi? Of misschien Obambillary – een presidentieel triumviraat als het ware – aangezien beide kandidaten van de Democratische Partij tijdens het laatste debat redelijk goed met elkaar konden opschieten – en er misschien wel een job als running mate voor de verliezer gaat inzitten.

Bij de Republikeinen ondertussen hebt u de keuze tussen een Mormoon die eruit ziet als een verkoper van tweedehandswagens, een bejaarde ijzervreter die dubbelt als plezante nonkel, een geschifte godsdienstmaniak die gelooft dat de aarde ruwweg 6000 jaar geleden gecreeerd werd en een gynecoloog-libertarier die al evenzeer geschift en godsdienstmaniakaal blijkt te zijn

4 reacties op “Super-fat Tuesday“

 1. Konijn beweert:

  Not much of choice then, is there? ;-)

  En waar blijft mijn toegangsticket voor Uw andere blog – of wilt ge daar knaaggedierte en wortelafficionados weren?

 2. El Hombre beweert:

  Konijn, ik dacht dat ik dat al lang geleden doorgemaild had… wortelschrapers zijn uiteraard welkom! Verschoning als er iets mis is gelopen mijntenwege, ik ga die email nog eens opsnorren…

 3. Konijn beweert:

  Ik heb net even de search functie van GMail losgelaten op emails van uwentwege maar niks concreets gevonden. Snort U dus die email vooral nog eens op!

 4. El Hombre beweert:

  Ik had het doorgestuurd naar pkeyn at (vul hier de company in die door Microsoft dreigt overgenomen te worden).com, en heb het zonet nog even opnieuw geforward.


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License.
Overname van foto's en teksten toegestaan mits bronvermelding.