Meer sneeuw in de Bay Area!

Mijn normale commute-to-work duurt ongeveer 20 minuten (kaartje links). Gisteren besloot ik een ietwat langere route te volgen: via highway 9 naar Skyline Boulevard, dan Page Mill (kaartje rechts) – duurt ongeveer een uur.

commute

De bedoeling was het verse pak sneeuw in de Santa Cruz mountains uit te checken (hieronder het trailhead van Saratoga Gap):

Snow Gap

Snow on Skyline Blvd

Een en ander was al behoorlijk aan het smelten, maar deze nacht en ochtend is er opnieuw een vers pak gevallen. Helaas kan ik vandaag de lange commute niet doen, aangezien zowel 9 als 35 (Skyline) naar het schijnt afgesloten zijn. We genieten hier momenteel dus echt wel van een Westeuropese winter – goed nieuws voor Kah-li-fo-nia (Schwarzie-speak), want we hebben water nodig, bij voorkeur in de vorm van sneeuw in de Sierra’s, en dat gaat er nu met ongelooflijke hopen zijn…

Geen reacties meer mogelijk.


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License.
Overname van foto's en teksten toegestaan mits bronvermelding.