Storm

Storm in Norcal


Sinds vorige week is het weder hier nogal drastisch gewijzigd: wind, regen en andere nattigheid staan heden op het menu. Vorige vrijdag in het bijzonder hielden de elementen stevig huis – een storm die zelfs de pers in het vaderland haalde geloof ik.

Bomen werden uitgerukt – zoals die op de foto, iets verderop in mijn straat, op de freeways was er aquaplaning galore en op vele plaatsen viel de stroom uit. Of onze geliefde kabelmaatschappij Comcast (kabel/internet), zoals bij momenten in mijn woonst.

Maar ook: meer dan tien voet verse sneeuw in de Sierra’s! Goed nieuws voor skifans en de Californische waterreserve’s – de sneeuwlaag die ’s winters in de bergen wordt opgebouwd fungeert als figuurlijk reservoir om de kurkdroge zomers door te komen.

1 reactie op “Storm“

  1. polaris beweert:

    oh ,my god…..

    take care please


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License.
Overname van foto's en teksten toegestaan mits bronvermelding.