Een nieuw jaar, een nieuwe site

rd.mtbguru.com
Paswoord-protected omdat ik liever vermijd dat Google en co mijn persoonlijke rommel en foto’s komt cachen. Stuur mij een mail of laat een comment achter als je een account wil. Zoals gezegd, op die site voornamelijk familiefoto’s en meer persoonlijke ‘wat heeft de kat nu weer uitgestoken’ berichten (hoewel we er geen in huis hebben).

Ondertussen kan u uiteraard nog steeds boodschappen van algemener nut verwachten op Californication, alsook foto’s die ik wel door Google en co gecached wil zien worden!

4 reacties op “Een nieuw jaar, een nieuwe site“

 1. De Ayatola beweert:

  Pwd aub!

 2. Ann beweert:

  Ook pwd aub :-)

 3. Konijn beweert:

  Ik zou zelfs meer zeggen: pwd aub!

 4. hombre beweert:

  ook hier graag een paswoord ;-)


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License.
Overname van foto's en teksten toegestaan mits bronvermelding.