Prayers for rain

...niet alleen een uiterst fijne Cure-song (uit het fantastische ‘Disintegration’ album), maar nu ook zeer aktueel in de staat Georgia.

In die regionen heerst namelijk al maanden een aanhoudende droogte die voor behoorlijk wat problemen zorgt. Water rantsoenering, federale hulp en dergelijke kunnen blijkbaar niet meer baten want de Gouverneur van Georgia, Sonny Perdue, heeft er onlangs niet beter op gevonden dan een publieke gebedsstonde op de trappen van het State Capitol te organizeren, teneinde een spoedig ingrijpen door de Allerhoogste zelve af te smeken. Tot wat voor grand guignol dit leidde kan u zelve bekijken op deze video. Louis de Funès had het niet beter kunnen doen!
(btw, maak hier zelf uw grap over Indiaanse regendansen of maagdenoffers)

PZ Meyers, momenteel mijn favoriete blogger, heeft er zo zijn bedenkingen bij op Pharyngula. Enigszins zorgwekkend is overigens de vaststelling dat Perdue niet zomaar als derderangsidioot geboekstaafd staat, maar genoemd wordt als potentieel Veep-candidate (de ‘running mate’ die later vice-president wordt) bij de Republikeinen.

Geen reacties meer mogelijk.


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License.
Overname van foto's en teksten toegestaan mits bronvermelding.