Mixen met Mixaloo

Het kon niet uitblijven: Web 2.0-gewijze mix tapes. Mixaloo is de naam van het beestje en ik moet eerlijk toegeven dat het niet slecht gedaan is. Als voormalig producent van de legendarische Dork Farce Recordings kon ik niet langs de kant blijven staan en heb dan ook snel iets in elkaar geflanst: Ze Noiz Volume 1! (Het fotootje is van de experimentele windtunnel te Moffet Field in Mountain View, maar dit doet verder niet terzake.)

De ‘preview’ van elke song is dertig seconden lang. Ik kan helaas niemand aanraden de mix te kopen, want de files zullen tjokvol DRM zitten. Maar het is in ieder geval een leuk widgetje om op de site te zwieren.Geen reacties meer mogelijk.


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License.
Overname van foto's en teksten toegestaan mits bronvermelding.