Hole in the Ground

Hole in the Ground: nu al een paar weken geleden dat we dit gedaan hebben, was eigenlijk een heel aangenaam trail.

HITG

Sterker nog, een uitermate aangenaam trail! Granieten speeltuinen, hopen rotsblokken, bossen, smakelijk singletrack, een meertje hier en daar en wat Sierra’s in de achtergrond, meer moet dat niet zijn.
Heb zelfs een poging tot helmetcamgewijze video gedaan: helaas niet zo goed gericht, uitermate shaky en natuurlijk crappy door de Youtube compressie. Als het niet te harden is, zet zonodig enkel de klank op, want ik heb er een paar fijne tunes van de Crystal Method en Goldfrapp (uit haar Felt Mountain dagen) opgezwierd.

Geen reacties meer mogelijk.


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License.
Overname van foto's en teksten toegestaan mits bronvermelding.