Crypto-spam

Die ochtend, in mijn suspicious comment box op MTBGuru:

hello , my name is Richard and I know you get a lot of spammy comments ,
I can help you with this problem . I know a lot of spammers and I will ask them not to post on your site. It will reduce the volume of spam by 30-50% .In return Id like to ask you to put a link to my site on the index page of your site. The link will be small and your visitors will hardly notice it , its just done for higher rankings in search engines.

Dit is het posten waard, dacht ik zo. “I know a lot of spammers and I will ask them not to post on your site…” ? Het moet leuk rondhangen zijn, daar in die mens zijn vriendenkring!
Zoeken wanhopige link whores tegenwoordig hun toevlucht tot meta- of crypto-spam? Ik moet die spamdebiel wel feliciteren, door het comic relief van zijn comment is deze mij direct opgevallen en werd hij niet terstond gedelete.

Geen reacties meer mogelijk.


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License.
Overname van foto's en teksten toegestaan mits bronvermelding.