BFD

Terwijl ik die trieste circusclowns Bush en Poetin bezig zag op TV, gingen mijn gedachten onverwijld naar ‘Bulls on Parade’ – waar zijn Rage Against The Machine als je ze nodig hebt? De reunie op Coachella had ik gemist (te ver, te heet, geen tijd) – gelukkig is er iTunes, zodat ik snel ‘Bulls’ door de living kon doen weergalmen – wat een fantastisch nummer vol fantastische riffs!

Nog meer fantastische riffs ga ik binnenkort moeten missen, aangezien het op zaterdag in Shoreline te Mountain View BFD is, met onder meer Queens of the Stone Age, Boc Party zo meer; missen zal ik dat allemaal aangezien ik het oude continent kom aandoen!

3 reacties op “BFD“

 1. Hombre beweert:

  Da Moose!
  Ik ga morgen met Nancy naar Werchter, ondermeer QOTSA en Pearl Jam beluisteren/bezien.
  Hebt ge trouwens de laatste van QOTSA al? Klinkt niet slecht na een paar keer gehoord te hebben :-)
  Peter.

 2. El Hombre beweert:

  Ay Hommmmmbre!!
  Hoe was Werchter? Ik vind de laatste QOTSA voorlopig maar zozo…

 3. Hombre beweert:

  Mooseman!

  Ik vond vooral Pearl Jam schitterend. QOTSA was evenwel ook behoorlijk goed.
  Van hun originele line-up blijft niet veel over, maar ik vind het toch best te pruimen.
  Verder vond ik ook het concert van de Kaiser Chiefs heel goed. Bij Arctic Monkeys
  krijg ik konstant het gevoel dat ze steeds weer dezelfde song spelen, dus meer dan
  een halfuurtje kon dat me niet boeien. Voor de rest hebben we niet veel gezien
  door loiteren op de weide :-)


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License.
Overname van foto's en teksten toegestaan mits bronvermelding.