Golden Gate to Sausalito

Golden Gate
Een van de fijnste fietstochtjes die een mens kan doen in San Francisco (op de weg, geen mountain bike), en ik kan het eenieder aanraden, toerist of habituee: wacht een dag af zonder fog (zeer belangrijk), start vanaf het Presidio, fiets de Brug over (de Golden Gate uiteraard), neem vervolgens de weg naar links op de heuvel richting oude bunkers en fort Baker, geniet van de fantastische uitzichten, daal vervolgens af en neem Bunker Road richting Sausalito.

Pacific

Vervolgens kan je bijvoorbeeld lunchen op het terras in Cafe Trieste, wat rondpalaveren nabij de jachthaven van Sausalito, met nog meer fantastische vergezichten op San Francisco en de Bay, en daarna terugrijden naar de Brug om opnieuw in de stad te geraken. Er komt wat klimmen bij kijken maar niets al te overweldigend. Hieronder het MTBGuru kaartje:


Tags: ,

2 reacties op “Golden Gate to Sausalito“

  1. pieter beweert:

    en dat ziet er vanop de moto zo uit:

    http://www.youtube.com/watch?v=hlPnJXggJJE

  2. elhombre beweert:

    Schitterend – dat steile stuk bergaf met bijna 180 graden oceaan voor u is echt wel fijn. Heb het ook een paar keer met mijn moto gedaan…


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License.
Overname van foto's en teksten toegestaan mits bronvermelding.