The Governator II

Schwarzenegger is een van de weinige republikeinen die het prima heeft gedaan gisteren (benieuwd overigens hoelang het splashscreen met de foto van W de GOP-website nog gaat sieren) en dat is geen toeval: hij is ook een van de weinigen die het laatste jaar uitblonk door, jawel, goed bestuur, het innemen van rationele standpunten en uitvoeren van belangrijke initiatieven en wetgeving.

De Governator is dan ook een good ol’ Rockefeller republican, in tegenstelling tot de varieteit van hysterische reactionairen die momenteel het Witte Huis en omstreken bevolkt – nog twee jaar slapen om daar van af te zijn.
Het hielp overigens natuurlijk ook dat zijn tegenstander in de Californische goeverneursverkiezingen het charisma en de uitstraling bezit van een beschimmelde dweil.

Zodoende begint Arnold nu aan een nieuwe sequel, Governator II - ik zou hem gaarne volledig gehuld in leer en T-II outfit zijn volgende termijn willen zien inhuldigen, maar goed, een mens kan niet alles willen.

2 reacties op “The Governator II“

  1. Elke beweert:

    De mensen wilden Scharzenegger echt niet meer zien in nog eens een film, dus hebben ze hem maar gouverneur laten spelen?

  2. El Hombre beweert:

    Hm, in vergelijking met de doorsnee film die tegenwoordig in Hollywood van de band rolt zou een mens anders nog heimwee krijgen naar Schwarzenegger-vehikels…


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License.
Overname van foto's en teksten toegestaan mits bronvermelding.