Eindeloze (na)zomer

golden gate

Cali-op-haar-best: eind oktober, en het is al een paar weken schitterend weer, zo met een peilloos diepblauwe hemel, felle zon, 25 graden op de middag, weinig of geen smog en dus scherpe vergezichten, ’s nachts wel wat afkoelen, bijna geen fog in San Francisco, nog geen sneeuw in de Sierra’s en dus nog heel goed mountainbike-baar, weliswaar enkele bosbranden hier en daar, prima moto-weer, uitstekende condities voor brunch-luilakkerij op het terras van Cafe Borrone’s en consoorten.
Maar dat kan snel veranderen, het is nu bijna Halloween en de eerste stevige winterstorm (nuja, als je een beetje waaien en een paar dagen regen zo mag noemen) kan er elk moment aankomen.

Geen reacties meer mogelijk.


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License.
Overname van foto's en teksten toegestaan mits bronvermelding.