Nobeltijd

De Yankees (tot wie ik mezelf toch een beetje mag rekenen) hebben voorlopig nog steeds een volledige strike in zicht: alle exacte wetenschappen + economie zover. Straf daarbij is dat de laureaat in de scheikunde, Roger Kornberg, zelf de zoon is van een Nobelprijs winnaar – wat evenwel niet uniek is, er waren vijf andere vader-zoon winnaarsparen voor hem, volgens Wikipedia althans.

Tijd dus voor Hugo om daar een stokje voor te steken – hij wordt deze keer volstrekt over het hoofd gezien in het rijtje kanshebbers in de pers, maar dat dient eigenlijk eerder als een positief teken gezien worden. Duimen voor Hugo!

Geen reacties meer mogelijk.


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License.
Overname van foto's en teksten toegestaan mits bronvermelding.