Big fluffy clouds

Ik heb de smaak nu wel te pakken, hier nog een paar ‘cloud photos’ om het af te leren.
new mexico clouds
Groot dynamisch bereik qua kleuren en lichtintensiteit, daar in Noordwest New Mexico; komt door gebrek aan smog en (redelijk) grote hoogte? En de foto’s zijn maar een flauw afkooksel van wat het netvlies doorstuurt.
new mexico clouds
Als afsluiter hebben we nog wat ‘prime real estate’, ongetwijfeld voor een schappelijke prijs over te nemen. Spacious 1BR, grote backyard, geen buren, veel parkeerruimte, prachtige natuur vlakbij (maar meteen dan ook het enige dat vlakbij is):
Cimg3306

Tags: ,

Geen reacties meer mogelijk.


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License.
Overname van foto's en teksten toegestaan mits bronvermelding.