In Mammoth Lakes

Vijf jaar zit ik nu al in Californie (tempus fugit enzovoort) en ik ben het hier nog steeds niet echt beu. Waarom? Een aantal redenen, maar hier is een praktisch voorbeeld: we waren van plan om een 4th of July tripje naar Mammoth Lakes te maken. Na een seizoen met record-hoeveelheden sneeuw was de Tioga-pas eindelijk open, en konden we op tijdige wijze Mammoth bereiken, aan de oostkant van de Sierra’s. Het plan was te gaan mountain biken, maar er lag nog een hoop sneeuw waardoor de hogere trails gesloten waren. De lagere waren weliswaar open en er waren shuttles beschikbaar.

En dus, in de voormiddag:
Cimg2995

Vervolgens, na de middag:
Cimg3005

We hebben er een ski/bike trip van gemaakt – nu nog combineren met wave surfen en het zou een echte ‘californian triathlon’ zijn geworden. Mammoth was uitzonderlijk open voor skien en snowboarden tot de vierde juli. Dit had wel enige logistieke overlast tot gevolg, maar gelukkig beschikt de Ayatola met zijn xBox over een vehikel met afdoende volume – door het dooreenrommelen van mountain bike en ski gear geraakte de entropie in de binnenruimte weliswaar gestaag in stijgende lijn, maar een kniesoor die daarom zeurt.

Cimg2999

Geen reacties meer mogelijk.


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License.
Overname van foto's en teksten toegestaan mits bronvermelding.