On my way to Belgium

I’m now in the Washington Dulles airport, where we just had to unboard the plane we boarded 15 minutes earlier. There seems to be a problem with the lavatories (!) that apparantly needs to be fixed without having any passengers in the plane.
A stinky situation, for sure, but Dulles has two redeeming qualities to it: free Wifi (unlike most major US airports – hurray!) and an on-site Gordon Biersch bar, so the waiting around shouldn’t be too bad…

3 Responses to “On my way to Belgium“

 1. Konijn Says:

  Ahaaa, ge komt naar het thuisfront. Voor lang? Passeert ge in Antwerpen?

 2. marijke Says:

  echt waar? toen wij vorige keer (een viertal maanden geleden) met united van san francisco naar brussel vlogen, met tussenstop in washington dulles, hebben ze ons 2 uur op een vliegtuig laten zitten dat problemen had met de toiletten. ze pakken het dus al iets beter aan. ;-)

 3. El Hombre Says:

  Konijn: we zijn efkens kort in A’pen geweest, maar niet veel tijd gehad om veel te doen – heb zelfs mijn computer 10 dagen niet aangezet gekregen (een interessant experiment in Internet-loosheid). Naast familie stonden op het programma ook: Franse Alpen en Provence, maar daarover later meer.

  Marijke: heb tijdens de terugvlucht in Dulles nog wat geexperimenteerd: blijkbaar bevindt dat free WiFi hotspot zich in het D-concourse nabij die Gordon Biersch, als je wat verder weg gaat waren er enkel de klassieke T-mobile betaaltoestanden.


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License.
Overname van foto's en teksten toegestaan mits bronvermelding.