De Statistische Methode

book
...in de Plantkunde, door mijn overgrootvader Caesar (ja, vroeger hadden de mensen indrukwekkende voornamen), die indertijd blijkbaar als een soort laaglandse Darwin Zuid-Amerika afreisde voor zijn plantenonderzoek.
Soms is het Internet toch wel fantastisch – op de kop kunnen tikken dank zij het vriendelijke on-line (en off-line) antiquariaat ‘Terra Incognita‘...

3 reacties op “De Statistische Methode“

  1. Ayatola Hombre beweert:

    Wow. Fantastisch!

  2. Hombre beweert:

    Straffe kost!

  3. El Hombre beweert:

    Tja, ik wist al voordien dat hij een aantal boeken had geschreven; wat straf is, is dat ik het zo gemakkelijk in handen kreeg, door wat (toevallig) ego-googlen en surfen en een simpele online order.. Moet wel zeggen dat er behoorlijk wat papier-verrotting aan het optreden is in het exemplaar dat ik gekocht heb…


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License.
Overname van foto's en teksten toegestaan mits bronvermelding.