Wildflower trip (I)

Het was nog eens tijd voor een avontuurlijk weekend – eigenlijk is het dat elk weekend maar soit – en het was al een poos geleden dat ik nog eens een behoorlijke meerdaagse moto-trip had gedaan. Het is nu tevens ideaal rij-seizoen (alles in bloei, groen, kleuren, geuren, sensory overload), en de sterren stonden goed: R had haar Wildflower-triathlon nabij Lake San Antonio, ver in het zuiden, en dus zou ik haar dit weekend Ducati-gewijs vervoegen!
Hoe de trip die ik zou ondernemen een van de grootste triathlon-evenementen ter wereld ging combineren met James Dean, GI’s in Humvee’s, Spaans-Californische missieposten en Henry Miller komt u vanaf morgen te weten aangezien ik nu te moe en/of lui ben om het in te tikken.
Hier al even een voorproefje: de Pacific Coast Highway, gezien vanaf Naciemento-Ferguson Road, ofte ‘God’s gift to bike riders’*:
Cimg2212-1

*bij nader inzien is dit eigenlijk van toepassing op beide vermelde wegen

Tags: , ,

Geen reacties meer mogelijk.


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License.
Overname van foto's en teksten toegestaan mits bronvermelding.