Kalkoen spotting

In ‘De Grote Oversteek’ was Obelix er het hart van in dat hij in de Nieuwe Wereld maar geen wilde everzwijnen kon vinden. Gelukkig voor hem en zijn spijsvertering ontdekte hij al snel een valabel alternatief, in de vorm van wilde kalkoenen die her en der rondwaggelden. Ik vroeg mij als kleine indertijd af of er in Amerika nu werkelijk zoveel kalkoenen rondliepen (insert hier een spitsvondige witz naar keuze) – in de westerns en Bessy en consoorten waren enkel bizons, mustangs, poema’s, beren en adelaars te zien.
Het antwoord is evenwel: absoluut!

TurkeyCimg1966-1
Dit indrukwekkend specimen was wat aan het rondhangen in een weide in Arastradero.
De rest van de familie was ook op komst – in de hierarchie van trailgebruikers hebben hikers en kalkoenen helaas voorrang op bikers.

Tags:

Geen reacties meer mogelijk.


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License.
Overname van foto's en teksten toegestaan mits bronvermelding.