Rain, mud, snow

Het blijft hier maar op z’n Belgisch regenen, bah. En zondag is het alweer de Sea Otter Classic, waar uw dienaar alsook de Ayatola acte de presence verondersteld worden te geven. Het gaat er een modder-fest worden. Vorig jaar zat ik rond deze tijd nog in Alaska; nu hou ik het wat powder skien betreft voorlopig bij kwijlen om foto’s als onderstaande, die ik onlangs van een collega meekreeg: snowcat skien in Chatter Creek, British Columbia. Hoewel, in de Sierra’s blijft het ondertussen maar sneeuwen, dus misschien zit nog-een-fin-de-saison tripje er wel in…

Chattercreek

Tags: ,

Geen reacties meer mogelijk.


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License.
Overname van foto's en teksten toegestaan mits bronvermelding.