dEUS in San Francisco

Vergeet dat uitverkocht Vorst-Nationaal met zijn slechte akoestiek en het gedoe om aan (dure) tickets te komen. Dit weekend kan u hen voor 12 dollar aan het werk zien in het hoogst charmante Cafe du Nord in San Francisco.
De “improvisational avant grunge group, the first Belgian-based indie act ever to sign to a major international label” (volgens de site) begint er zondag om 9 uur ’s avonds aan. Wij zijn Daar, uiteraard (geen probleem overigens om nu nog aan tickets te geraken).

Tags:

7 reacties op “dEUS in San Francisco“

 1. Ann beweert:

  In Vorst waren ze allesovertreffend! Afwerking tot in de perfectie, en zelfs de akoestiek was schitterend (de rustige nummers kwamen wel iets minder tot hun recht dan in de AB maar dat stoorde me niet).
  Ik hoop wel dat je Ayatolla hebt meegenomen want die bleek dEUS enkele weken geleden nog niet te kennen… Ondanks zijn hoge leeftijd lijkt het me toch nog niet te laat om dat gat in zijn cultuur te dichten.

 2. Ayatola Hombre beweert:

  Huh? Natuurlijk ken ik dEUS al langer dan dat?! Tom Barman zat in de klas van een ex-klasgenoot van ons (in dat inferieur collegetje ergens in het Antwerpse waar gerateerde OLVE’ers naartoe gestuurd werden.)
  Ik ga overigens niet naar dEUS omdat Dirk in niet misteverstane bewoordingen heeft laten weten dat ik daar niet welkom ben en omdat ik vanavond een date heb met Nathalie Portman.

 3. El Hombre beweert:

  Die bewoordingen waren wel degelijk mis te verstaan!
  Ge zijt gewoon te lui om naar de website te gaan en een ticket te kopen.

 4. El Hombre beweert:

  Nathalie Portman (zelfs kaalgeschoren en haar gelaagde dialogen uit Star Wars debiterend) is natuurlijk niet te versmaden…

 5. Konijn beweert:

  Alle wortels nog aan toe, ik kan niet ontkennen dat het de Ayatola tot eer strekt zich te onttrekken aan een dEUS concert. Groepen die nog de Caps Lock niet weten zitten op hun toetsenbord moet ge mijden, dat spreekt voor zich. Zelf zagen mijn madam en ik 2 weken terug Front 242 in den AB. DAT was een moment waarop een mens blij is dat hij Daar is… En pas op, voor ge mij verkettert: den Barman was daar gast-dj op vrijdagavond (was het 2-daags anniversary partijtje van 242).

 6. Ayatola Hombre beweert:

  Het eerste gedeelte van de film had Nathalie lang krullend haar en een schattig kleedje met bloemmotiefjes. Kaalgeschoren was ze iets minder, maar uiteindelijk is het niet het uiterlijk dat telt…
  V for Vendetta was overigens redelijk onderhoudend.

 7. elhombre beweert:

  Konijn: verketteren ga ik u zeker niet, hoogstens aan het spit grillen en opdienen met een lekker biersausje, er gaat immers weinig boven een goede wildschotel! Front 242: dat is straf, ik dacht dat die mannen al lang met pensioen waren.
  Ayatola: uiteraard telt enkel het (kortharige) innerlijk!


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License.
Overname van foto's en teksten toegestaan mits bronvermelding.