37 signalen

Paul Horowitz en Winfield Hill zijn de auteurs van een geweldig standaardwerk in de elektronica-literatuur, ‘The Art of Electronics‘, dat prominent aanwezig is op het boekenrek in mijn bureau. Horowitz was tevens een verwoed radio-amateur, en een van de belangrijkste proponenten van het SETI (‘Search for Extra-Terrestrial Intelligence’) project. Een voorganger van dat SETI-project was diens ‘META-project‘, opgestart in 1985, waarin Horowitz beweerde een 37-tal radiosignalen uit de ruimte te hebben gedetecteerd die niet geidentificeerd of verklaard konden worden.
En zo komen we dus bij ‘37 signals‘, softwarebedrijfje en Web 2.0 pin-up (hun Wikipedia-artikel) – 37 signals hebben de wereld het fantastische Ruby-on-Rails framework geschonken, alsook een aantal prima web-applicaties (zie bijvoorbeeld hun ‘Ta-da list‘, een van de weinige dingen in hun soort die ik daadwerkelijk gebruik), en zelfs een heuse methodologie. En het was dus tevens de missing link in de oplossing van mijn kwisvraag.

1 reactie op “37 signalen“

  1. elhombre beweert:

    Een test…


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License.
Overname van foto's en teksten toegestaan mits bronvermelding.