Verhuiswerkzaamheden / moving

Als u een dezer dagen vreemde dingen zou merken in mijn feed, of met de site zelf, dan zal dat hoogstwaarschijnlijk te wijten zijn aan enige verhuiswerkzaamheden. Ik ben namelijk van plan binnenkort de hele site te verhuizen naar een nieuwe server, en gebruik gaan maken van een ander content management systeem. Geen nood evenwel, de bedoeling is dat alles onzichtbaar blijft voor de lezer (behalve de nieuwe opmaak natuurlijk) – mijn account op Pair blijft bestaan en de feed blijft geparkeerd; eventuele downtime zal te wijten zijn aan wat gepruts en experimenten die ik eerst ga uitvoeren.

I’m planning to move the whole site to another server soon and start using WordPress as CMS; possible glitches in the site or feed will be due to some experiments I’ll be running. I’ll keep my old account and the feed will stay put, so no reader effort will/should be required.

Geen reacties meer mogelijk.


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License.
Overname van foto's en teksten toegestaan mits bronvermelding.