Snow in the Bay Area

Last week the Pineapple Express, this week we got the one from Alaska: the cold weather front that overtook the Bay Area the past couple of days resulted in night frost (!) in some areas, as well as snow above 2000 feet.
Check out the hills in the East Bay, as seen from Rancho San Antonio, where I went running this morning:

Or Skyline Blvd, at the intersection with Highway 9, where a nice snow storm was taking place:

And from my balcony, it looks like I’m in Vancouver or Seattle, rather than Palo Alto:

One Response to “Snow in the Bay Area“

  1. Californication » Blog Archive » Sneeuw in San Francisco Says:

    [...] Een paar weken geleden kregen de hoogst gelegen gebieden in de Bay Area al een laagje sneeuw, en gisteren en vanmorgen was het opnieuw zover: een storm uit de noordelijke Pacific raasde over de Westkust, en zorgde voor hagel, sneeuw en verkeerschaos. En: boven een hoogte van ongeveer 500 voet bleef de sneeuw (een tijdje) liggen, wat bijvoorbeeld betekende dat Twin Peaks in San Francisco er vanmorgen zeer wit uitzag – naar ‘t schijnt komt dat maar een keer elke tien jaar voor. En dan nog in maart, dat is sinds de negentiende eeuw niet meer gebeurd. [...]


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License.
Overname van foto's en teksten toegestaan mits bronvermelding.