Over Denen gesproken…

Bravo voor de Denen en alle kranten en media die de cartoons publiceerden. Met niet geringe trots hoorde ik NPR vanmorgen zelfs de Belgische kranten vermelden! Awoert voor de Amerikaanse kranten (zoals de NY Times) en traditionele media (zoals NBC) voor de zelf-censuur en niet-publicatie, alsook die Westerse regeringen (inclusief die van Bush) die met halfslachtige en lafhartige excuzes op de proppen komen voor iets waarvoor allesbehalve excuzes aangewezen zijn. Ik had nooit durven denken dat ik de dag nog zou meemaken dat ik het volmondig eens zou zijn met Michelle Malkin, maar nu is het zover. Ik wens onze broeders muzelmannen van de fanatieke soort een urenlange visie van Goatse toe (brave, wikipedia-link), zodat ze zich eens met recht geshockeerd kunnen voelen. En dat ze zich verder tot hun eigen emiraten beperken wat betreft het terug-naar-de-middeleeuwen willen schoppen.
Ik moet misschien evenwel 1 uitzondering maken: hier zou een burka niet geheel ongepast zijn – dit soort beelden is soms echt te hard!
Bonus-link: schitterend wetenschappelijk artikel over religie en humor, via Michel Vuijlsteke.

Geen reacties meer mogelijk.


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License.
Overname van foto's en teksten toegestaan mits bronvermelding.