Kalenders


Zoals ondertussen traditie wordt, maak ik elk jaar een kalender – twee kalenders eigenlijk, een gewone en een mtb versie – en bij deze zwier ik ze nu ook eens op het web, in pdf en in web-browsable formaat.
pdf: Cali06BE, Cali06US, Mtbsh06
html: Cali06US en Mtbsh06
De Cali-kalender is eigenlijk een soort best-of van de foto’s die ik dit jaar genomen heb, de Mtbsh hetzelfde maar dan exclusief van mountain bike materiaal (alsook de officiele Mountain Bike Schweinehunde kalender!). Misschien post ik later wel wat meer details omtrent de foto’s (waar, waarom etc)...

Follow the links above for my 2006 calendar stuff…

P.S. Alles onder CC
P.P.S. Collage hierboven gemaakt met een leuk truukje uit Picasa (samen met Google Earth enzo een van de redenen om niet 100% naar Mac over te schakelen)


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License.
Overname van foto's en teksten toegestaan mits bronvermelding.