Kerstmis in de Bay Area

De kerstmachine draait momenteel op volle toeren: de ‘malls’ zijn overvol, vele huizen zijn gedrapeerd in kerstversiering – een aantal straten in Palo Alto (nabij Embarcadero) houden wat dat betreft een jarenlange traditie hoog en zijn een attractie op zich, er zijn hier en daar Kerstmarkten (in Europese stijl, doch helaas zonder Gluhwein), bijvoorbeeld in downtown San Jose, zangkoren groeperen zich op publieke plaatsen en geven de welbekende klassiekers ten beste, en her en der cateren sparren-farms de kerstboom-lievende massa’s.
De grootste kerstboom die ik tot nu heb bezichtigd bevond zich in Sacramento, maar die op Union Square in San Francisco (zie hieronder) was ook niet mis. En het zou hier Californie niet zijn moest vlak naast de kerstboom geen uit de kluiten gewassen palmboom geposteerd staan…

2 Responses to “Kerstmis in de Bay Area“

  1. Ann Says:

    Nostalgie nostalgie…
    Macy’s mag wel wat creatiever zijn, ze hebben gewoon hun kerstdecoratie van vorig jaar gebruikt!

  2. El Hombre Says:

    Hm, het zal u ongetwijfeld plezieren te horen dat zelfs ondergetekende Macy’s bezocht heeft dit jaar!


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License.
Overname van foto's en teksten toegestaan mits bronvermelding.