Paling, pladijs

Enkele weken geleden had ik Podcast-gewijs de eenmalige nieuwe aflevering van het Leugenpaleis op mijn iPod gezwierd, teneinde de lange autorit richting Vegas en Phoenix op te fleuren.
Dit lukte wonderwel en al spoedig maakte de ergernis omwille van het ellendige Thanksgiving-verkeer in de East Bay plaats voor nostalgisch geschater om de fratsen van Clement, Joe Roxy, Cas Goossens, Dr. De Reiger en co. Ik had de Ayatola de link beloofd, en met enige vertraging is die hier dus… dank u vriendelijk, Studio Brussel!

5 Responses to “Paling, pladijs“

 1. Hombre Says:

  Bedankt voor de link, ik had het gemist
  wegens een bevalling :-)

 2. El hombre Says:

  Allez Hombre, gij weet ook niet echt uw prioriteiten te stellen! ;)
  Ik ben van plan eerstdaags het vaderland aan te doen en misschien kan ik het resultaat eens komen bewonderen…

 3. Hombre Says:

  Ha Ayathollah!
  Ge zijt zeer welkom. Ik vermoed dat we
  mekaar zullen afknallen op de lanparty,
  maar daar zal Jonathan nog niet bij zijn

 4. El Hombre Says:

  Ay Hombre!
  It is I, El Hombre… de Ayatola tekent als ‘Ayatola Hombre’. Zorgen voor de kleine tijdens slapeloze nachten vertroebelt blijkbaar uw inschattingsvermogen enigszins. Maar ik kom dus wel degelijk Af, ik arriveer 25 dec en ben weg de 3e.

 5. Hombre Says:

  Nu zie ik het ook, mijn enige heldere
  moment (net uit bed) :-)
  Ge zijt natuurlijk even welkom als
  Ayatola.


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License.
Overname van foto's en teksten toegestaan mits bronvermelding.