Officiele start van de Californische winter

Gisteren hadden we de eerste significante regenval sinds juni, anderhalve onweersdag in september niet meegerekend. Het officiele begin van de Californische winter, of eerder: natte seizoen, aangezien het winteren hier in de Bay Area wel meevalt (en de regenval eigenlijk ook wel, het is bepaald niet te vergelijken met de wekenlange verzuippartijen in het Vaderland).
In Tahoe en de Sierra’s wintert het doorgaans wel behoorlijk: vorige zaterdag was het nog zomer op het Rim trail, een paar dagen later ligt er al een aardige lading sneeuw, zoals te zien op de webcam van Heavenly ski resort.


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License.
Overname van foto's en teksten toegestaan mits bronvermelding.