dEUS en iTunes

Vorige week was Steve Jobs weer in goede doen – de ‘awesome’ en ‘fantastic’s vlogen je zo hard rond de oren dat het welhaast genant werd. Nu moet ik zeggen dat ik Jobs dankbaar ben voor iTunes – een perfecte (en hassle-free) manier voor mij om me de nieuwe dEUS aan te schaffen, die hier dus (nog?) niet in de winkels ligt; tien dollar op iTunes, mooie prijs. Uiteraard moet een en ander eerst netjes ontluisd worden van DRM maar dan zijn verschillende methoden voor; de eenvoudigste is natuurlijk eerst gewoon vanuit iTunes een audio-CD branden (die sowieso van pas komt in de auto) en dan opnieuw rippen naar mp3 of een formaat naar keuze.
Wat Apple betreft, de iPod nano die enkele weken geleden werd aangekondigd en nu overal in de winkels ligt ziet er overigens echt wel verleidelijk uit – het is in essentie natuurlijk niet veel meer dan een Moore-aangepaste versie van mijn geliefde en betreurde Rio PMP300 van vijf jaar terug, maar toch, het is een waar kleinood en de gadget-lust begint hier ten huize El Hombre een serieuze aanvang te nemen…

2 Responses to “dEUS en iTunes“

  1. Ann Says:

    Tip ivm de opkomende gadget-lust. Indien het ding klein genoeg is om in je broekzak te steken, zorg dan best dat het schokbestendig is (of dat je zelf een beter gevoel voor evenwicht hebt dan Ayatolla…)

  2. El Hombre Says:

    De Nano is Flash-based dus dat zou geen probleem mogen zijn. Iemand als de Ayatola zal natuurlijk nog altijd in staat zijn pakweg het display te verbrijzelen ;), maar goed… VBIS-compliancy is een moeilijke spec! (vraag maar aan Tom wat ‘VBIS’ betekent)
    Punt is natuurlijk dat ik de Nano niet Nodig heb…


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License.
Overname van foto's en teksten toegestaan mits bronvermelding.