Silicon Valley een nieuwe geek rijker

De vlucht vooruit naar Californie heeft niet geholpen: na een paar jaar wordt mijn vreedzaam bestaan alhier opgeschrikt door de aankomst van Ayatola Hombre, die mij uiteindelijk komt vervoegen in Silicon Valley. De Ayatola, ook wel bekend als de ‘Gordon Gekko van het chipdesign’, en soms ook als ‘het Haaiejong’, gaat aan de slag bij nVidia. Als het aandeel binnenkort bokkesprongen gaat vertonen, of uw nieuwe GeForce op vreemdsoortige wijze begint tegen te pruttelen, weet u waar de klepel hangt.
En aangezien hij nu ook onderhevig zal zijn aan het proces van Californication ga ik hem trachten in te schakelen als occasioneel gastblogger, hoewel hij enigszins verlegen is wat dat betreft.


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License.
Overname van foto's en teksten toegestaan mits bronvermelding.