Stanford tennis

Kim Clijsters heeft gisteren reeds voor de derde keer het Stanford tennis tornooi gewonnen. Uw dienaar was er niet bij, aangezien hij zat te ‘wine tasten’ in Sarah’s Vineyard te Gilroy (alwaar we rechtstreeks uit het vat vermochten te tappen!). Gaan wijnproeven is zoals bekend een vermakelijk en favoriet maar ook enigszins gevaarlijk tijdverdrijf hier temidden de zonovergoten glooiende Californische heuvels (we zijn een koppel Syrah’s en een (fuckin’?) Merlot rijker geworden).
Terzelfdertijd was Kim dus druk doende Venus Williams in de pan te hakken. Net zoals tijdens haar halve finale vier jaar geleden in hetzelfde toernooi, waarvan ik toen onderstaande kiekjes nam.


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License.
Overname van foto's en teksten toegestaan mits bronvermelding.