More Google Maps entertainment

3333 Coyote Hill Road, Palo Alto
De ‘pod’-struktuur van PARC, overheen drie verdiepingen, is hier mooi te bewonderen (zoek de 3×6 pods); de blokkendozen bovenaan de foto zijn de gebouwen van Xerox (Hillview campus) en Fuji-Xerox. Voor nog meer satelliet-foto amusement is Keyhole niet mis, hoewel er (een beetje) te betalen valt en het enkel onder Windows draait – tevens valt de resolutie van de foto’s voor gebieden buiten de US soms nogal dik tegen.

2 Responses to “More Google Maps entertainment“

  1. Konijn Says:

    Bij Keyhole is vooral de resolutie van Cambridge (MA) knap. Ook fijn om vast te stellen welke regio’s in de wereld al dan niet covered zijn ;-)

  2. El Hombre Says:

    Inderdaad. Hier in de US is de resolutie doorgaans redelijk goed – de resolutie van Antwerpen daarentegen bijvoorbeeld sucks. Wel leuk is dan weer dat de foto’s overlayed kunnen worden met een stratenplan…


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License.
Overname van foto's en teksten toegestaan mits bronvermelding.