WK snooker

Het WK snooker is weer aan de gang en ik kan het hier verduiveld nog steeds niet bekijken. Tot mijn niet geringe stupefactie werden de kwartfinales dit jaar opgevrolijkt door de aanwezigheid van The Nugget… ongelooflijk dat Steve Davis na al die jaren nog steeds op dit niveau acteert. Helaas werd eerder The Essex Exocet uitgeschakeld, net als The Whirlwind (reeds lang), die ongetwijfeld vergeefs de wereldtitel gaat blijven nastreven tot hij op het groene laken neervalt en zijn laatste adem uitblaast. Verder heeft Shaun Murphy zonet de finale bereikt, de eerste kwalificatiespeler die daarin slaagt sinds The Welshman-without-a-nickname, Terry Griffiths, in 1979 (voor bijnamen kan u overigens op Wikipedia terecht).


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License.
Overname van foto's en teksten toegestaan mits bronvermelding.